خیریه
خیریه

تبلیغات

یک راه مناسب برای نگهداری و اشتراک تصاویر گرفته شده توسط خودتان ایجاد یک فوتوبلاگ است. یک راه مناسب برای اینکه کارهای عکاسی تان را برای مدت طولانی به نمایش بگذارید؛ راه اندازی یک فتوبلاگ شخصی است. من همیشه ترجیه می دادم که یک وردپرس، با یک هاست شخصی داشته باشم تا ساختاری دم دستی و راحت برای اشتراک گذاری کارها(عکاسی ها) در اختیار داشته باشم و بنشینم و از دیدن رشد فتوبلاگ در سطح اینترنت لذت ببرم.

تعداد زیادی شرکت هاستینگ وجود دارد که هاستینگ وردپرس ارائه می کنند، حتی سرویس های خودکاری برای نصب ارائه می کنند، که با چند تا کلیک کار انجام میشود. حالا اگر شما یک هاست مستقل دارید و وردپرس روش نصب کردید؛ اینجا چند تا ایده را برای راه اندازی یک فتوبلاگ مرور می کنیم.

 ۱- یک قالب وردپرس خوب انتخاب کنید

در وردپرس این قابلیت وجود دارد که قالب های مختلف را نصب کنیم. اگرچه تعداد زیادی قالب رایگان وجود دارد ولی من به شخصه دوست ندارم تعداد زیادی فتوبلاگ شبیه فتوبلاگ من باشد، که با کمی پول خرج کردن، می شود این کار را انجام داد. قالب های معروف و قوی می تونه بین ۳۰ تا ۳۵ دلار قیمت داشته باشه که معمولا به روز رسانی رایگان دارند و احتمالا پشتیبانی برای نصب هم دارا هستند.

چند تا از قالب های محبوب من اینهاست:

Viewfinder for WordPress

wordpress_theme1

Burette

wordpress_theme2

Atlas WordPress Theme

wordpress_theme3
Media Reel

wordpress_theme4
Photo Passion

wordpress_theme10
Fotos Photography

wordpress_theme5
Pic Tree

wordpress_theme6
Showy Casy

wordpress_theme7
Acoustic

wordpress_theme8
Autofocus

wordpress_theme9
Photorific

wordpress_theme11
Scope

wordpress_theme12

۲- نصب چند پلاگین

تعدادی پلاگین به درد بخور، در خود وردپرس در وجود دارند؛ از جمله پلاگین فلیکر، توییتر و فیسبوک که داخل وردپرس پیاده سازی شده اند. برای اضافه کردن هر کدام از پلاگین هایی که من معرفی می کنم لازمه به Plugins در داشبورد وردپرستان بروید و عنوان هایی که بولد شده را در آن جستجو کنید.

معرفی چند پلاگین مناسب وردپرس:

Shadowbox JS

این پلاگین، یک برنامه آنلاین برای نمایش است که اکثر فرمت های معروف وب را پشتیبانی می کند.Shadowbox  بر اساس جاوا اسکریپت و CSS نوشته شده و قابلیت تغییر زیادی را دارد. با استفاده از SHadowbox  نویسنده ها می توانند محتوای وسیعی را در مرورگر های معروف نشان دهند بدون اینکه کاربر رو به صفحه جدیدی ارجاع بدهند.

Akismet

آزار دهنده ترین قسمت از راه انداختن یک وبلاگ مشکلات قسمت کامنت ها است. Akismet  در جلو گیری از خطر اسپم ها، به یاد داشتن اسپم ریپورت ها و … خبره است. پس از گذشت یک یا دو ماه از راه اندازی وبلاگتان، از دیدن تعداد اسپم هایی که توسط این پلاگین بلاک شده اند تعجب می کنید.

All in one SEO Pack

این پلاگین توسط بلاگرهای حرفه ای توصیه می شود و کار سختی را که در بهینه سازی وبلاگتان در موتورهای جستجو دارید را آسان تر میکند. با استفاده از آن، روی keywrod ها، عنوان ها و توضیحات کنترل دارید و حتی می توانید موتورهای جستجو را در مواردی محدود کنید. قطعا یکی از اولین پلاگین هایی هست که کاربر جدید وردپرس باید نصب کند.

Flickr Feed Gallery

بیشتر عکاسان معمولا در فلیکر حضور دارند. این پلاگین اجازه می دهد آخرین آپلود های که در فلیکر کرده اید را در فتوبلاگتان نمایش دهید. معمولا در نوار کناری استفاده می شود ولی شما می توانید به راحتی از آن در پست ها و صفحه ها نیز استفاده کنید.

وقتی این پلاگین ها را نصب کردید، برای هر به روز رسانی، وردپرس سریعاً به شما اطلاع می دهد و زحمتش هم یک کلیک است.

۳- منظم پست کنید

من شخصا فکر می کنم اینکه بین پست ها فاصله زمانی بگذارید خیلی خوب است؛ پس هر کدام باید زمانی برای منتشر شدن داشته باشند. اگر دیدید که در یک زمان می خواهید بیش از یک پست بگذارید؛ می تونید آنها را زمان بندی کنید که در طول هفته بعد منتشر شوند.

۴- پست های جدیدتان را به صورت خودکار توییت کنید

اگر مردم نیایند و پست های جدیدتان را نبینند، ایجاد یک فتوبلاگ هیچ ارزشی ندارد. احتمالا شما دنبال کنندگان RSSی دارید؛ ولی شاید برای شروع کار بخواهید از سرویس هایی مثلTwitterfeed  که پست های جدید را خودکار توییت می کند، استفاده کنید. به سادگی آدرس خوراک فتوبلاگ رو اضافه و معتبر کنید و بقیه کارها توسط Twitter و   Twitterfeedانجام می شود.(بزودی در پستی اختصاصی بررسی می شود)

۵- کلماتی اضافه کنید

موتور های جستجو عاشق محتوا هستند و پست کردن یک عکس بدون هیج متنی علاقه مندی کمی را برای موتورهای جستجوی اصلی ایجاد می کند. اضافه کردن توضیحات، می تواند برای پیدا کردن فوتوبلاگ شما، خیلی به مردم کمک کند. البته من هم با تیتر زدن و تگ کردن خیلی مشکل دارم.

۶- به انجمن های عکاسی بپیوندید

برای اینکه مردم از فتوبلاگ شما دیدن کنند و نظر بدهند، مهم هست که شما عضو یک انجمن باشید و دقیقا این کار را انجام دهید. وقتی که کامنت می گذارید معمولا از شما لینک یا آدرس می خواهند. می توانید آدرس فتوبلاگتان را آنجا بنویسید. اجتماعتان را بزرگ کنید، با بقیه عکاسان در توییتر و فیسبوک ارتباط برقرار کنید.

۷- اتصال به فلیکر و ۵۰۰px

لازم نیست همه عکس هایی که گرفته اید را بلاگ کنید، ولی مطمئن شوید فتوبلاگ شما، به بقیه کارهایتان در ۵۰۰px و فلیکر متصل است. با بقیه عکاسان در ارتباط باشید و از کارهایشان یاد بگیرید.

۸- ادامه بدهید

روزهایی هستند که فکر می کنید فتوبلاگتان ارزشی ندارد، روزهایی که هیچ کس از آن بازدید نمی کند و روزهایی که مردم کامنت های مزخرف پای پست هایتان می گذارند. به خاطر اینکه شما عاشق عکس گرفتن و نشان دادن آنها هستید، ادامه بدهید و پست کنید.

چیزی ارزشمندتر از این نیست که روزی، از طرف کتاب یا مجله ای با شما تماس بگیرند و بخواهند از یک عکس گرفته شده توسط شما، استفاده کنند. یا عکاسان دیگری، برای کامنت گذاشتن زیر یک عکس زمان بگذارند.

اگر شما ایده ی دیگری دارید لطفا در قسمت نظرها به ما هم بگویید. یادتان باشد آدرس فتوبلاگتان را هم بگذارید. دوست داریم درباره پلاگین های جدیدی که استفاده کردید و ایده هایی که با آنها فتوبلاگتان را ارتقا داده اید مطلع شویم.

«برای اطلاع از بروزرسانی ها و مطالب جدید در کانال ما عضو شوید»